"Briliantul" e din nou erou în Italia: "A adus Genoa la tăcere! Cesena are nevoie de epocalul Mutu, ca să se salveze"

Adrian Mutu a reuşit cu Genoa cel mai bun meci al său de la transferul la Cesena. Internaţionalul român a readus la lumină acel jucător letal pentru orice apărarea şi a reuşit să marcheze ambele goluri ale echipei sale. Prima dată, Mutu a lovit din penalty, scăriţă superbă în poarta prietenului Frey, foşti colegi timp de 5 ani la Fiorentina.


Golul doi a venit în urma unei execuţii prin care Del Piero s-a făcut cunoscut: şut la vinclu de la marginea careului, cu efect interior. Cum era normal, presa din Italia a început din nou să vorbească în termeni laudative despre jucătorul care a fost dezamăgitor până acum.

În cronica partidei Cesena - Genoa, ziariştii de la Gazzetta dello Sport vorbesc în cea mai mare parte a textului despre Adrian Mutu: "Pentru a se salva, Cesena are nevoie de epocalul "Mutu". Lucru pe care nu l-am văzut până acum la român, dar astăzi, a adus lumina pe stadionul Dino Manuzzi: o "scăriţă" şi un şut a la Del Piero.

La faza penalty-ului, Mutu avea o singură şansă să-l surprindă pe Frey, cel care-l cunoştea de la Fiorentina. Nebunia i-a fost răspătită. După bucurie, Mutu s-a îmbrăţişat cu prietenul său şi şi-a cerut scuze. Scuze pe care ar fi trebuit să le repete 10 minute mai târziu, când i-a aşezat mingea la intersecţia barelor cu un şut spectaculos, care a îngheţat valoarea fostului său coleg",
notează jurnaliştii italieni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com