Mutu şi ai săi coechipieri, huiduiţi de fani şi la antrenament

"Nu sunteţi demni de acest tricou" a fost bannerul cu care au fost întâmpinaţi jucătorii lui Arrigoni la antrenamentul de ieri.

La antrenamentul de ieri al Cesenei, un grup de fani a afişat un banner pe care se putea citi "Nu sunteţi demni de acest tricou" şi au strigat împotriva fotbaliştilor. Este pentru prima oară în acest sezon când fanii vin în cantonamentul de la Villa Silvia pentru a-i apostrofa pe fotbalişti. În acest fel, ei au dorit să le atragă atenţia că nu vor mai tolera eşecurile.

Cesena este singura echipă din Serie A care nu a câştigat niciun meci în aceste 10 etape. Formaţia la care evoluează Adrian Mutu a înregistrat trei egaluri şi şapte înfrângeri. În această perioadă, Cesena a marcat doar trei goluri şi a primit 13.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com