Mutu MANIA dupa golurile GENIALE din Serie A! "Asta e absolut NEBUN!" Cum a facut un milionar italian sa se umileasca la Bucuresti pentru el

Romanul e ZEU la Cesena dupa golurile fantastice marcate cu Genoa!

  Mutu MANIA dupa golurile GENIALE din Serie A! "Asta e absolut NEBUN!" Cum a facut un milionar italian sa se umileasca la Bucuresti pentru el

Colegii sunt convinsi ca vor reusi lucruri mari in acest sezon datorita lui Mutu, care a depasit problemele de adaptare si poate sa-si ajute in sfarsit echipa.

"E un jucator nebun si avem mare nevoie de tot ce poate face bun pe teren. Ceea ce ne bucura pe toti e ca a inteles ce inseamna sa joci pentru Cesena. Nu i-a fost usor, venea de la Fiorentina, unde avea alt rol. Acum, ne putem bucura de golurile lui fantastice la fel ca suporterii", a spus atacantul Erjon Bogdani.

Presa din Romagna ii cere mai mult lui Mutu in urmatoarele meciuri. "Ii e dator patronului Campedelli", scrie ReSport, care comenteaza un episod incredibil petrecut la inceputul anului: milionarul din fruntea clubului a dormit in aeroport la Bucuresti pentru a nu-l rata pe Mutu, venit pentru cateva zile in Romania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com