Luca Mancini: Nu-l vom vinde pe Mutu la Milan

Directorul general al clubului Cesena, Luca Mancini, a declarat, vineri, la postul de radio Tmw, că exclude vânzarea atacantului român Adrian Mutu la AC Milan, în iarnă.


"Informaţiile apărute în ultimul timp ne-au surprins puţin. Am văzut că Milan caută un atacant pentru a-l înlocui pe Cassano. Nouă ne face plăcere că se vorbeşte de Mutu, asta înseamnă că el are încă o mare valoare. Dar Mutu va fi un jucător important pentru noi în tentativa de a ne salva de la retrogradare. Este imposibil aşadar să-l cedăm, chiar dacă vom avea o ofertă bună", a spus Mancini.

În presa din Italia, dar şi cea din România, s-a scris în ultimele zile că Mutu ar putea ajunge la Milan pentru a-l înlocui pe Cassano, operat la inimă şi indisponibil până anul viitor.
Vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliano, a declarat de mai multe ori în ultimii ani despre Mutu că este un jucător de mare valoare, fapt care probabil a alimentat zvonurile privind un transfer al "Briliantului" la campioana en-titre a Italiei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com