Zvonuri sau adevar?


Se pare ca intre Fiorentina si Echipa Nationala este un oarecare conflict.
Decarul nationalei, Adrian Mutu este incert pentru viitoarea partida din campionatul italian cu Cagliari, iar presa italiana crede ca Prandelli se gandeste sa-l menajeze ca sa-l scape de urmatorul amical al nationalei si, prin urmare, de o viitoare accidentare.
"Progrese importante pentru Mutu, jucatorul roman s-a antrenat impreuna cu lotul Fiorentinei si semnalele sunt pozitive. Daca Prandelli va decide sa-l foloseasca la meciul cu Cagliari, atunci cu siguranta Mutu va fi prezent si la nationala, pentru meciul amical pe care selectionata Romaniei il va disputa la 19 noiembrie cu Georgia" scrie "Il Giornale della Toscana".
"Fiorentinei nu i-ar fi pe plac, si pe buna dreptate, ca Mutu sa joace un nou meci la naţionala, mai ales intr-o partida fara importanta, avand in vedere problemele fizice pe care «Il Fenomeno» le-a suferit în ultima vreme. Totusi, dialogul cu oficialii romani este aproape inexistent, iar conducatorii clubului Viola se afla in dificultate. Prandelli si staful medical vor decide in ultimul moment dacă Mutu va fi folosit" mai scriu jurnalistii italieni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com