Brandul Mutu e pe locul 16 în lume la accesări pe net! ;)


Potrivit site-ului celor mai importante personalităţi, lalistawip.com, atacantul român e mai popular decît Drogba şi Torres. Deşi traversează un sezon fisurat de accidentări, Mutu cîştigă în popularitate. Numele atacantului de 28 de ani apare tot mai frecvent în ştiri publicate pe Internet. Aşa a ajuns pe locul 16 în topul celor mai "importante personalităţi pe web", la secţiunea fotbal, alcătuit de lalistawip.com. Site-ul monitorizează zilnic cîteva milioane de pagini, extrapolînd datele şi comparîndu-le cu cifrele furnizate de alte motoare de căutare, de genul Google sau Yahoo.


Mutu a adunat 5.765.583 de referinţe în ultima lună de calcul şi apariţii în 121 de ştiri în ultima săptămînă. Şi se află pe a 41-a poziţie în clasamentul sportivilor (vezi sus). Dominat clar de Beckham, viitorul star al lui Milan, şi de Cristiano Ronaldo, probabil noul "Balon de Aur".

Mutu se află pe locul 319 la general, (vezi sus) unde lider e viitorul preşedinte american Barak Obama. În ţară, Adrian e depăşit ca interes pe net doar de doi politicieni, Mircea Geoană, preşedintele PSD, şi Traian Băseascu, şeful statului. Căpitanul "naţionalei", Chivu, e slab mediatizat, aproape de 88 de ori mai puţine referinţe şi locul 4.377 în topul sportivilor.

Refereintele "MUTU" in ultimul an!

Referinetele "MUTU" il ultima luma.
Referinetele "MUTU" in ultima saptamana.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com