"Fanii credeau că se poate şi fără mine! Acum toţi mă vor în teren!"

Lipsa "Briliantului" din atacul celor de la Fiorentina a lăsat urme la echhipa toscană. Deşi multe voci au contestat prestaţiile mai slabe ale lui Mutu la formaţia "viola", acum tot mai multă lume îl vrea înapoi pe teren. Vârful naţionalei s-a arătat dezamăgit de acest lucru, dar spune că va reveni mai puternic şi va da totul pe teren pentru Fiorentina.

"Când eram indisponibil toată lumea spunea că se poate câştiga şi fără mine în teren. Alţii spuneau că Fiorentina ar face bine dacă ar renunţa la mine, iar acum toţi aşteaptă să revin. Asta mă face să îmi doresc să dau totul pe teren pentru a-mi arăta valoarea. Sunt un jucător de care e mai bine să fugi", a spus Mutu, informează site-ul UEFA
Toate aceste lucuri însă nu au scpat de ironiile ziariştilor din "cizmă", Mutu fiind luat repede în colimator de italieni.
"Mutu a devenit The Special One de la Fiorentina (asemănare cu porecla lui Mourinho)", notează Gazzetta dello Sport. Aceeaşi publicaţie a continuant tirul la adresa românului : "Numele lui Mutu se poate prescurta la fel ca şi al portughezului - Mu".
Mutu şi-a revenit după accidentarea suferită şi este apt pentru a evolua în meciul contra celor de la Udinese.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com