Mutu, la borna 200! ;)


Atacantul Adrian Mutu va înregistra, duminică, în meciul Fiorentinei cu AS Roma 200 de prezenţe în campionatul Italiei, din care 69 de partide pentru gruparea toscană. În cele 199 de meciuri jucate până în prezent în campionatul Italiei, Mutu a marcat 78 de goluri. El a marcat 37 de goluri pentru Fiorentina.

În Italia, Adrian Mutu a mai evoluat la Internazionale Milano, Verona, Parma şi Juventus Torino. La Inter, Adrian Mutu a jucat în 10 meciuri şi nu a marcat niciun gol. Apoi a trecut la Verona, unde a jucat 57 de meciuri şi a marcat 16 goluri. La Parma, unde l-a întâlnit şi pe actualul său antrenor Cesare Prandelli, Mutu a jucat în 31 de partide şi a înscris 18 goluri.

După evoluţia de la Parma, Mutu a fost transferat la Chelsea, unde a fost depistat pozitiv cu cocaină şi a fost suspendat şapte luni. În ianuarie 2005, Mutu a semnat un contract cu Juventus, unde a jucat în 32 de meciuri şi a marcat 7 goluri. Presa italiană notează că Mutu evoluează în meciul 200 chiar în meciul cu AS Roma, echipă care l-a dorit în vară.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com