Cuper: "Adi Ilie a fost mai tehnic decât Mutu!"

Unul dintre cei mai ghinionişti antrenori din istorie, Hector Raul Cuper, a făcut o comparaţie interesantă între doi jucători români. Omul care a pierdut două finale de Champions League cu Valencia a ajuns în momentul de faţă selecţionerul naţionalei Georgiei. Cuper l-a comparat pe Adrian Ilie, fostul său elev de la Valencia, cu Adrian Mutu. Tehnicianul argentinian consideră că Ilie este un jucător mai tehnic decât "Briliantul" de la Fiorentina, deşi este greu să faci o comparaţie între cei doi.

"Adrian Ilie a fost mai tehnic decât Mutu. Îl ştiu mult mai bine pe Adi, dar e totuşi greu să îi comparăm pe cei doi, pentru că nu joacă pe aceelaşi post. Mutu stă mai bine din punct de vedere fizic, el este mai mult mijlocaş, în timp ce Ilie era al doilea vârf"
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com