Mutu nominalizat la Oscarul fotbalului Italian!


Jucătorul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost nominalizat, marţi, de Asociaţia Fotbaliştilor din Italia (AIC), la titlul de cel mai bun fotbalist din Serie A în anul 2008 şi la trofeul de cel mai bun stranier. Gala Oscarurilor fotbalului italian va avea loc la 19 ianuarie 2009, la Auditorium din Milano.Nominalizările au fost făcute prin intermediul voturilor primite de fotbalişti de la toţi jucătorii din prima ligă italiană.
Cel mai bun fotbalist italian: Alessandro Del Piero (Juventus Torino), Daniele De Rossi (AS Roma), Andrea Pirlo (AC Milan);
Cel mai bun stranier: Zlatan Ibrahimovici (Internazionale Milano); Ricardo Kaka (AC Milan); Adrian Mutu (AC Fiorentina);

Cel mai bun fotbalist din Serie A se va alege dintre cei şase jucători nominalizaţi la titlurile de cel mai bun italian, respectiv stranier.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com