Ioan Becali: “Bani precum cei care s-au plătit pe Mutu, pe Chivu nu ştiu dacă se vor mai plăti prea curând”

Când credeţi că se va mai realiza un transfer al unui jucător român pe o sumă de genul celei plătite de Roma lui Ajax pentru Chivu, peste 15 milioane de euro?
A, eu nici nu mă mai gândesc la aşa ceva! Bani precum cei care s-au plătit pe Mutu, pe Chivu nu ştiu dacă se vor mai plăti prea curând pentru un fotbalist din România. Imposibil.
Nici măcar pentru 10 milioane?
Nu, nu cred! Singurul pe care, în momentul de faţă, ai mai putea să-l dai pe o sumă rezonabilă este Rădoi, dar şi ăla scârţâie după atâtea accidentări! Dacă mai scârţâie un an, se duce şi oportunitatea de a-l da, se duce şi momentul de vârf al Stelei, se duce tot. Gata!
De ce nu mai cresc tinerii fotbalişti valoroşi în România? De ce nu mai apar un Mutu, un Chivu, exemplele cele mai la îndemână?
Păi, nici nu au cum să crească. Ştim problemele legate de aria de selecţie, de condiţiile precare, dar eu aş mai atrage atenţia asupra unui aspect. Uite, în Italia, pe Rai Uno, televiziunea naţională, vezi meciuri pentru cei sub 20 de ani, sub 19 ani, sub 18 ani, competiţii internaţionale la nivel juvenil. La noi se televizează doar echipa naţională mare şi, rareori, atunci când suntem aproape de o calificare, şi tineretul. Şi atunci, cum să crească tinerii cu această lipsă de interes? Şi de la voi, de la presa scrisă, de la televiziuni, trebuie să vină un semnal din acest punct de vedere. La noi, în ziare şi pe tv, numai Liga întâi şi echipa naţională, despre ceilalţi, nici un cuvânt. Eu de ani întregi tot strig să se dea şi meciurile tineretului, ale diferitelor naţionale de juniori, dar tot eu aud. Mi-amintesc când eram la copii la Dinamo şi a doua zi după meciuri mă vedeam în panoul de la club, cu imagini din meci. Ce mândri eram când ne vedeam în poză! Astăzi, ziarele nici vorbă să mai scrie de juniori sau să vezi vreun clasament la vreo categorie. Copiii ăştia joacă, dar nici măcar nu ştiu pe ce loc sunt în clasament, nu apar pe nicăieri. Şi atunci, ce stimuli să mai aibă?

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com