Mutu va reintra la Fiorentina în meciul cu Lyon

Ceea ce presa din Florenţa susţinea că ar fi posibil, prezenţa lui Adrian Mutu pe 26 noiembrie, la meciul decisiv pentru viitorul echipei viola în Ligă, împotriva lui Lyon, devine tot mai plauzibil de la o zi la alta. Atacantul român a recunoscut că evoluţia procesului de refacere este mai bună decât se anticipa şi că are mari şanse să fie apt de joc încă din data de 22, când Fiorentina va susţine un meci foarte greu în Serie A, cu o contracandidată la podium, Udinese.
Vestea recuperării în timp record a preferatului său îl face optimist şi pe antrenorul Cesare Prandelli, care a spus că Fiorentina are mare nevoie de perechea de atacanţi letali Mutu şi Gilardino: „Cu Mutu şi Gilardino putem să sperăm că vom sparge ghinionul avut până acum în Ligă, pentru că la Lyon şi acasă, cu Bayern, am fost echipa mai bună“.

Faptul că „Il Fenomeno“ este iubit în vestiarul viola îl demonstrează şi farsa pusă la cale de cunoscuta emisiune a Canale 5, „Scherzi a parte“, cu complicitatea a trei dintre coechipierii lui Mutu. În trecut, Francesco Totti sau Luca Toni s-au numărat printre cei păcăliţi, dar, pentru a afla ce a „păţit“ Adrian, va trebui să aşteptăm până la începutul anului viitor, când va fi difuzat episodul.
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com