Adrian Mutu îşi deschide cafenea la Piteşti




La deschiderea cafenelei, care este programată pe 15 decembrie, sunt invitate nume sonore din lumea showbizului. "Mutu va face tot posibilul să ajungă la Piteşti în acea perioadă, însă ştim cu toţii programul său încărcat. În orice caz, el va fi reprezentat de părinţii săi, care vor veni cu siguranţă
Unul din produsele speciale care vor fi servite în cafenea este vinul "Il Deci", a cărui imagine e Adrian Mutu, în Italia. "În afara acestui vin, vom servi şi alte produse care provin direct de la Florenţa.
De altfel, uleiul de măsline va fi tot marca Mutu şi asta, deoarece, mai nou, el promovează acest produs şi în Italia", a mai spus Tămagă. El spune că alături de asociaţii săi s-a gândit să facă din "Parole Café" şi din "La Galleria" branduri naţionale. "Cum magazinul lui Adi Mutu, «Souvenir Club», se află în incinta complexului «La Galleria», la fel ca şi cafeneaua «Parole», probabil Adrian Mutu va fi imaginea ambelor"
Cafeneaua va fi intinsa pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, «Parole» se adresează celor ce ştiu să aprecieze rafinamentul şi calitatea din toate punctele de vedere

sursa
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com