"Totti e un jucător mai important la Roma decât Mutu la Fiorentina"


Fostul campion mondial Giancarlo Antognoni a afirmat că nu poate face o comparaţie între Adrian Mutu şi Francesco Totti, pentru că fiecare are un rol precis în echipa în care evoluează şi fiecare este decisiv în felul lui, informează Fiorentina.it.

"Din punctul de vedere al caracteristicilor în joc mă simt mai aproape de Totti decât de Mutu. Jucătorul Romei a evoluat în ultimii ani mai avansat, pe un post asemănător cu al meu. Nu pot să spun că Mutu este mai puternic. Totti mi se pare că are mai multă fantezie în joc, joacă mereu pentru echipă şi este decisiv mai ales prin pase decât prin goluri. Este normal să fie aşa pentru că el s-a născut ca mijlocaş, iar aşa eşti mai obişnuit să observi mişcarea pe teren a colegilor tăi", a afirmat fostul căpitan al Fiorentinei, Giancarlo Antognoni.

Acesta a comentat şi jocul prestat de atacantul român: "Mutu, în schimb, e un individualist, are instinctul unui vârf. Poate decide de unul singur o partidă. Chiar şi el are imaginaţie în joc, dar mereu îşi finalizează în mod personal acţiunile. Totti nu este aşa, el este simbolul Romei, aşa cum am fost eu la Florenţa. E normal ca echipa să se mişte în jurul lui. Mutu este şi el un lider pe teren. Bineînţeles, atunci când lipseşte Totti, Roma are probleme, îşi pierde punctul de reper şi jocul caracteristic. Fiorentina suferă mai puţin prin absenţa lui Mutu".

Fostul fotbalist Giancarlo Antognoni a evoluat la Fiorentina între 1972 şi 1987, iar în 1982 a cucerit titlul de campion mondial cu naţionala Italiei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com