Presa din "Cizmă" e din nou la picioarele "Briliantului"


Jurnaliştii din Italia nu mai contenesc cu laudele la adresa lui Adrian Mutu, după partida pe care Fiorentina a câştigat-o cu 4-2 în faţa celor de la Udinese, în care atacantul român a egalat şi a tras echipa după el.
Mutu a înscris în minutul 52 şi a restabilit egalitatea cu o «scăriţă», în urma unui penalty acordat pentru un fault asupra lui Gilardino.
Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost înscrise Montolivo, în minutele 64, 77 şi Gilardino 79, în timp ce pentru Udinese a marcat Floro Flores '29 şi Di Natale '83, din penalti.
violanews.com ... "Adevăratul «Fenomen» s-a întors. A folosit balonul aşa cum doar el ştie. A înscris. Şi a făcut-o cu o «scăriţă» din penalty. A dat pasa decisivă la golul lui Montolivo şi l-a ajutat pe prietenul său Gilardino să înscrie."
goal.com ... "Trebuie să apreciem curajul lui Mutu. După o pauză lungă a transformat penalty-ul cu o «scăriţă». Şi-a asumat o mare responsabilitate, iar după golul marcat de el a început o altă partidă. Un adevărat lider de echipă".
fiorentinanews.com ... "Românul a fost protagonistul unei reprize secunde cu adevărat de vis. «Scăriţa» de la penalty este un gest tehnic devenit obişnuinţă. Au urmat driblinguri năucitoare şi două pase de gol pentru Gilardino şi Montolivo".
fiorentina.it ... "La revenirea după o pauză lungă, Mutu a avut curajul să conducă Fiorentina ca un adevărat lider. A jucat cu inimă şi cu personalitate. Nu a fost destul de precis în faţa porţii, dar are scuza că nu este în formă maximă. Pasă pentru Gilardino la faza penaltiului, transformarea acestuia cu o «scăriţă», pasă de gol pentru Montolivo şi Gilardino. Românul a făcut diferenţa".
Datasport ... "Un penalty transformat cu o «scăriţă» şi două pase de gol. Aceasta a fost pe scurt prestaţia lui Mutu. Şi a făcut diferenţa. Românul este devastator când foloseşte turbo".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com