L-au pacalit!!!

Se vede ca are simtul umorului, si a demonstrat lucrul asta inca o data.Bravo lui!!!
După o şedinţă de pregătire a Fiorentinei, atacantul român Adrian Mutu a părăsit baza de antrenament, îndreptându-se cu autovehiculul personal spre casă.

Până să ajungă la destinaţie, "Briliantul" a fost oprit de poliţişti, pentru un control de rutină. După ce a prezentat actele, fotbalistul a fost rugat de carabinieri să deschidă portbagajul maşinii. Mutu s-a conformat, însă a urmat un moment de uluială. În portbagaj se afla un individ suspect, despre care oamenii legii i-au explicat lui Adi că este dat în urmărire generală.

"Briliantul" a fost rugat ulterior să meargă la secţie pentru a da declaraţii cu privire la cum a ajuns acea persoană la el în maşină. După minute bune în care a stat ca pe ace, Mutu a fost înştiinţat că a fost victima unei farse şi a izbucnit în râs.


free image hostfree image host


Emisiunea "Scherzi a Parte" este renumită în Italia pentru ghiduşiile făcute vedetelor, printre "clienţii" acestui show aflându-se Del Piero, Totti, Buffon şi Gattuso. Episodul cu Mutu va fi transmis pe Canale 5 la începutul lui 2009
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com