Roma – Fiorentina



Meciul Roma – Fiorentina se joaca maine (30/11/2008) de la ora 16.00 (ora Romaniei) Meciul are loc la Roma pe stadionul Stadio Olimpico (82.307 locuri). Echipa cu care Fiorentina va da piept, Lazio a fost fondata in 1927, presedintele clubului este Daniele Pradè. In ultima etapa jucata, Roma a castigat in deplasare cu scorul 3-0 impotriva echipei Lecce. In vara AS Roma au vrut sa il transfere pe decarul echipei Fiorentina, Adrian Mutu a refuzat insa trecerea la echipa romana. In locul lui a fost trasferat brazilianul Baptista, oficiali echipei romane au declarat cu o ipocrizie iesita din comun ca Baptista este mai bun ca Mutu. Ei bine se vede cat de bun este atacantul Baptista, Roma a marcat 14 goluri in 12 meciuri. Astfel Roma ocupa locul 15 din 20, fiind o dezamagire totala, acumuland 14 puncte.

Ziaristi din Italia vad in meciul Roma – Fiorentina si un mare duel intre doi mari jucatori ai lumii. Totti vs. Mutu. Sa speram in invingator va iesii decarul echipei din regiunea Toscana, Adrian Mutu!


claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com