"Cine nu sare, e cu Mutu!" Fanii Romei pornesc razboiul impotriva lui Adi Mutu!


Derby-ul dintre Roma si Fiorentina se anunta unul cu scantei: fanii romani si-au adus aminte de scandarile lui Mutu din vara si nu sunt dispusi sa-l ierte prea usor.
Capul de afis in etapa a 14-a din Italia este tinut de derby-ul dintre Roma si Fiorentina lui Adi Mutu.

Fanii Romei vor sa-l intimideze pe Mutu inainte de marele derby si au pornit pe siteul revistei dedicate suporterilor giallorossi o adevarata campanie. Suporterii lui Totti si compania si-au adus aminte ca in vara dupa zonurile transferului sau pe Olimpico, Mutu a refuzat Roma si a scandat alaturi de fanii viola "Cine nu sare, este romanist!".

"Cine nu sare, e cu Mutu" este campania dusa de Il Romanista care cere ca toti fanii sa trimita pe adresa posta@ilromanista.it ironii la adresa romanului pentru a fi publicate in revista.

Eu ii invit pe totii fanii lui Adrian Mutu sa trimita mesaje celor de la "Il Romanista", sa le aratam noi cat de iubit este Mutu! Scrieti mesaje in engleza sau in italiana. Puteti sa va folositi de urmatorul site http://translate.google.com/translate_t# pentru a face traduceri. Trimiteti mesajele pe adresa de mail : posta@ilromanista.it
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com