Mutu convocat pentru meciul cu AS Roma!


Adrian nu mai are nici o problema medicala, si asa cum era de asteptat, Cesare Prandelli la convocat pentru meciul din deplasare de maine de la ora 16:00 contra echiepei romane! Alaturi de Adrian Mutu, antrenorul Fiorentinei i-a convocat si pe urmatorii: Almiron, Da Costa, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Jovetic, Kroldrup, Kuzmanovic, Melo, Montolivo, Osvaldo, Pasqual, Pazzini, Santana, Semioli, Storari, Vargas e Zauri.

Meciul de maine se arata unul foarte incins! Fanii echipei romane si-au adus aminte ca in vara Adi a fost aproape de un trasfer la Roma, dar in ultimul moment transferul a cazut, Adi refuzand sa mearga la echipa din capitala Italiei. Cu siguranta Adrian va fi huiduit Stadio Olimpico. Si oficiali echiepei AS Roma si-au adus aminte ca l-au ratat pe Mutu in vara.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com