Alarma falsa: "Mutu nu va merge la Milan!"


Oficialii Fiorentinei au dezmintit informatiile aparute in presa italiana, conform carora Mutu ar negocia un transfer la AC Milan.
"Nu l-am cedat pe Mutu in vara, atunci cand am avut tratative cu clubul AS Roma. Nu va de de ce sa-l lasam sa plece acum, mai ales ca sezonul este in plina desfasurare", a precizat administratorul delegat al AC Fiorentina, Sandro Mencucci.
Mencucci a adaugat ca informatiile referitoare la o eventuala plecare a lui Mutu de la Fiorentina, aparute marti, inaintea meciului cu Olympique Lyon, din etapa a cincea a grupei F a Ligii Campionilor, nu au avut al scop decat sa strice atmosfera la club: "Sunt aceleasi voci care lanseaza astfel de zvonuri, mai ales inaintea unei partidei extrem de importante pentru Fiorentina. In plus, cum am putea sa ne lipsim de serviciile unui jucator ca Adrian, mai ales cand am vazut ca a redevenit protagonist pe teren?".
Presa italiana a scris despre o posibila trece a lui Mutu la formatia AC Milan, dupa ce impresarul atacantului roman, Alessandro Moggi, s-a intalnit, marti, cu oficialii gruparii milaneze, la sediul clubului de pe San Siro. Totusi, se pare ca prezenta agentului de jucatori la reuniunea cu conducerea AC Milan a avut cu totul alt scop, si anume discutarea unor detalii economice legate de contractul fundasului Marek Jankulovski, care este de asemenea reprezentat de firma de impresariat a lui Alessandro Moggi.
Carlo Ancelotti:"Mutu este un jucator care imi place mult, dar Milan nu este interesata de el. Nu mai alimentati astfel de zvonuri. Nu este nimic adevarat".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com