Mutu la AC Milan? Moggi a negociat cu oficialii milanezi!



Nominalizat la titlul de cel mai bun fotbalist din Italia, Adrian Mutu ar putea ajunge la Milan, langa Ronaldinho si Kaka.

Firenzeviola noteaza ca impresarul lui Mutu negociaza cu Milan pentru transferul Brilinatului.

Sursa citata noteaza ca tratativele pentru perioada de transferuri din aceasta iarna au inceput, Milan fiind interesata de Adrian Mutu, iar impresarul romanului a avut o intrevedere cu Adriano Galliani si Ariedo Braida, vicepresedintele si, respectiv directorul sportiv al gruparii milaneze.

Firenzeviola scrie ca Mutu, care a fost foarte aproape in vara de un transfer la AS Roma, se apropie de 30 de ani si ar avea ocazia sa prinda un ultim contract important atat in plan tehnic, dar si economic. Sursa citata noteaza ca Fiorentina nu ii poate asigura romanului un contract la fel de avantajos precum Milan.

Site-ul citat scrie ca raporturile dintre Fiorentina si Milan sunt extrem de bune dupa ce in vara milanezii l-au cedat pe atacantul Alberto Gilardino pentru doar 15 milioane de euro. Firenzeviola noteaza ca in prima faza s-a crezut ca pretul scazut a lui Gilardino reprezinta si o promisiune a clubului Fiorentina de a-l ceda la Milan pe portarul francez Sebastien Frey, dar se pare ca totul il are in prim-plan pe Mutu.

In incheierea materialului, site-ul italian scrie ca operatiunea a inceput si chiar daca nu se va incheia in aceasta iarna, ramane valabila pentru vara anului 2009.

Prima echipa din Italia a Briliantului a fost marea rivala a Milanului, Inter.


Ceea se sustine firenzeviola.it este sustinut si de site-ul Goal.com

Atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, este din nou dorit de AC Milan, informează site-ul goal.com! Deşi oficialii "Diavolului milanez" au afirmat, prin vocea preşedintelui Adriano Galliani, că nu vor avea loc mutări în intermercato, se pare că lucrurile au luat o altă turnură, după ce impresarul fotbalistului, Alessandro Moggi, a fost văzut la sediul rossoneri-lor din Via Turati.

Mutu ar putea condiţiona venirea pe San Siro de plecarea a cel puţin unui dintre Andrey Şevcenko sau Marco Boriello. De asemenea, nici Fiorentina nu ar fi de acord cu despărţirea de liderul ei, însă aceasta s-ar putea produce în cazul unei megaoferte din partea Milanului.

Adrian Mutu a mai fost în discuţii cu AC Milan şi în vară, însă tratativele s-au sistat după ce atacantul a fost aproape de a semna cu Roma, înţelegerea cu gruparea din Capitala Italiei căzînd în ultimul moment.

sursa sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com