Sosia lui Consuelo este din Pitesti!!!

Andra Elena Tonghioiu este originara din acelasi oras cu Adrian Mutu si seamana izbitor cu sotia "decarului" nationalei.

Cea de-a doua castigatoare a concursului "Vreau la CANCAN!" este din Pitesti si, firesc, este o fana a lui Adrian Mutu. "Fiind o argeseanca inraita, era normal sa fiu o suportera a lui Adi. Inca de pe vremea cand juca pentru FC Arges, imi convingeam parintii sa ma insoteasca la meciurile pe care acesta le avea cu echipa. Sunt foarte mandra ca Adrian Mutu este pitestean ca si mine, si ca a ajuns asa departe ca si sportiv. Prietenii chiar imi spun ca seman destul de bine cu sotia lui, Consuelo. Datorita lui Adi, pot spune ca intre o telenovela si un meci de-al lui Mutu, aleg meciul. El mi-a insuflat spiritul de microbista, inca din copilarie. Pot spune ca stiu multe despre viata sa, ca sunt un fan adevarat si, daca o sa ma intalnesc intr-o zi cu pestisorul fermecat, una din dorintele mele ar fi sa am ocazia sa il cunosc personal", a precizat Andra, care se pregateste sa participe la concursul "Miss Italia Nel Mondo", care va avea loc la Timisoara, pe 25 aprilie.



P.S. Adevarul ca seamna cat de cat cu Consuelo! Dar putin de tot ...
claudya
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com