Pleacă Mutu de la Fiorentina în vară? Viola îl vrea pe Zarate în locul său!


Accidentările dese din acest sezon şi faptul că nu se mai află printre cei mai tineri dintre jucătorii Fiorentinei par să fie argumentele care i-au determinat pe oficialii grupării viola să ia în calcul despărţirea de internaţionalul român.

Mutu, 30 de ani, curtat intens sezonul trecut de AS Roma, a ales să continue cu echipa lui Prandelli în ciuda faptului că salariul propus de giallorosi era superior celui actual. Acum, datele problemei s-au schimbat. Mulţumiţi de prestaţiile lui Jovetici, conducătorii de pe Artemio Franchi nu ar mai refuza o propunere tentantă, mai ales că au nevoie de bani pentru campania de achiziţii din vară. Pe lista Fiorentinei se află argentinianul Mauro Zarate, dar şi Neven Subotici sau Daniel Agger, cu toţii cotaţi la peste 15 milioane de euro.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com