Aici se opereaza Mutu

Briliantul" va fi supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Roma in cursul zilei de astazi, urmand a lipsi de pe gazon aproximativ o luna.
Temerile staffului medical al nationalei Romaniei cu privire la accidentarea lui Adi Mutu de la genunchiul stang s-au adeverit dupa consultatia efectuata de fotbalist la medicul specialist italian Pier Paolo Mariani: atacantul necesita o operatie de menisc.


Mutu a fost deja programat la moderna clinica din capitala Italiei, "Casa di Cura Villa Stuart", acolo unde i se va face o meniscectomie. Conditiile de care va dispune romanul sunt excelente, astfel incat se spera ca perioada de refacere a sa, estimata la aproximativ o luna de zile, sa fie minima.


"E adevarat ca nu ma simt bine de mult timp. Am jucat chiar si cand eram doar la 20% din potential din cauza durerilor. Am sperat ca in timp vor trece, dar acest lucru nu s-a intamplat. Nu mai puteam continua asa! O sa ma intorc rapid pe gazon si imi voi ajuta coechipierii pentru a ajunge iar in Liga Campionilor. Stati linistiti: voi reveni curand in teren pentru un final de sezon formidabil", a declarat Mutu despre situatia sa in presa din "Cizma".



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com