Mutu la platane ;)!

Chiar dacă în ultima perioadă Adrian Mutu a fost ocupat cu afacerile, lansând vinul “10 di Mutu”, uleiul de măsline cu acelaşi nume sau tricourile cu diamant, „Briliantul” nu a lăsat deoparte vechile sale pasiuni: muzica şi cluburile.


Cu ceva timp în urmă, înainte de a fi operat la genunchi, Mutu a fost fotografiat în momentul în care a trecut la platane şi a mixat câteva melodii pentru prietenii şi colegii săi, care se aflau la o petrecere în Clubul Rooms Firenze.
La petrecerea care a avut loc în Firenze, Adi Mutu a afişat un look impecabil, el alegând să poarte o cămaşă neagră cu dungă albă, butoni şi o pereche de blugi. Pentru câteva momente, vedeta naţionalei a renunţat la statutul de “petrecăreţ” şi i-a luat locul dj-ului la pupitru.
Evenimentul, la care vedeta naţionalei i-a încântat pe invitaţi, a avut loc în clubul Rooms, locaţia preferată a fotbaliştilor de la Fiorentina.
Acesta este un club exclusivist din centrul oraşului Firenze şi este cunoscut ca fiind locul care găzduieşte petreceri private, dintre acestea fiind cunoscute cea de prezentare a tricoului cu diamant, dar şi cea dată de Tomas Ujfalusi în cinstea “Briliantului”. Altfel, la sfârşitul săptămânii trecute, firma Souvenir Clubing a organizat o petrecere în care a fost promovată noua colecţie de haine.


Vezi poze mai jos cum arata clubul in interior ;)!

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Alaturi de Adi la petrecre au mai fost si colegii lui de la Fiorentina: Dainelli, Gamberini dar si fostul coleg Uifaluji.


free image hostfree image host free image host

sursa sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com