Adi Mutu, idol pentru nepoata sa

Chiar dacă are doar opt ani, Diana, nepoţica lui Adi Mutu, a fost fermecată de prezenţa starului Fiorentinei şi a stat cu el, duminică, peste cinci ore la restaurantul Aquarium, din centrul Bucureştiului.

Când au ieşit din local, fetiţa surorii fotbalistului părea că ar mai fi stat împreună cu unchiul ei încă pe atât, fără să clipească.
Perioada de refacere a lui Mutu, după accidentarea din meciul România – Serbia, e pe cale să se încheie. Cu toate că a suferit fiindcă nu a putut ajuta Naţionala în meciul cu Austria şi echipa sa de club în campionat, “Briliantul” a avut câteva motive de bucurie.
A dat o fugă în ţară unde şi-a revăzut familia, prietenii şi a filmat un clip pentru Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS). Vizibil fericit, “decarul” şi-a luat, la plecarea din restaurant, nepoata în braţe, a glumit cu ea şi a pupat-o de mai multe ori.



Diana nu voia să-l împartă cu nimeni şi nu i-a convenit fapul că unchiul ei a stat de vorbă cu reporterul Click! “Iar, Adi?”, i-a şoptit, puţin bosumflată, micuţa printre dinţi. Totuşi, Adrian a răspuns politicos întrebărilor noastre. “Am venit să filmez un clip publicitar pentru MTS. Am profitat de absenţa din teren şi am dat o fugă în ţară.”




"Briliantul" a filmat gratuit

Hagi, Nadia, Ilie Năstase, Patzaichin, Gabi Szabo, Doroftei, Elisabeta Lipă şi, mai nou, Adi Mutu au filmat câteva clipuri pentru campania “România în mişcare”, lansată de MTS. Directorul departamentului de comunicare din minister, Claudiu Lucaci, ne-a declarat că instituţia la care lucrează nu a plătit nici un leu sportivilor.
“Aceştia au venit de bună voie la filmările care au fost finanţate de o bancă”. Despre această campanie, la care lucrează şi Amalia Năstase, soţia marelui tenisman român, Lucaci ne-a spus că “proiectul atrage atenţia copiilor sa facă sport pentru sănătate şi performaţă”.
sursa


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com