"Mutu e foarte important pentru Fiorentina şi sper să rămână aşa!"


După ce tehnicianul Cesare Prandelli a vorbit despre importanţa absenţei lui Adrian Mutu din formula de start a Fiorentinei, a venit răndul colegilor "Briliantului" să-l "plângă" pe acesta. Colegul lui Mutu din avanposturi, Alberto Gilardino, spune că românul este o componentă de bază a şi că îşi doreşte să rămână la Florenţa mult timp de acum înainte.
"Adrian Mutu este un jucător foarte important pentru echipa noastră şi îmi doresc ca el rămână aşa pentru multă vreme de acum încolo. Totuşi, Jovetici este un jucător tânăr şi sper ca la meciul de mâine să fie capabil să facă diferenţa", a spus Gilardino.
Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a efectuat, săptămâna trecută, primul control după operaţia la meniscul genunchiului stâng, iar revenirea pe gazon este prevăzută pentru mijlocul lunii mai. Mutu a suferit o intervenţie chirugicală, în 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com