"Italienii vor să-l nenorocească de tot pe Adi Mutu!"


Problemele lui Adrian Mutu continuă. Ultimul an a fost un coşmar pentru atacantul Fiorentinei, care a fost măcinat de accidentări. În ciuda tuturor impedimentelor, `Briliantul` a fost, fără îndoială, motorul echipei din Florenţa.
La naţională, absenţa lui Mutu în partidele cu Lituania şi Austria s-au dovedit decisive, tricolorii pierzând ambele meciuri.

"Am fost penibil la antrenamentul de marţi.Eram la doar 30 la sută din capacitate. Dacă aş fi jucat, m-aş fi făcut de râs”, a motivat vedeta decizia de a refuza să apere culorile României.Toate indiciile conduceau spre o singură soluţie posibilă: operaţia, lucru admis atât de atacant, cât şi de medicul naţionalei, Pompiliu Popescu.
Totuşi, examenul efectuat ieri la Roma nu a dus la nicio concluzie, aşa că intervenţia chirurgicală rămâne în stand-by.
Fiorentina nici nu vrea să audă de o eventuală operaţie, deoarece Prandelli doreşte să-l aibă apt pe jucător pentru finalul sezonului, când italienii vor să obţină un loc care să-i califice în Liga Campionilor.
"Cei de la Fiorentina nu vor să mă operez”, s-a confesat vârful naţionalei apropiaţilor, conform EVZ.


Medicul echipei naţionale înfierează politica clubului italian şi este de părere că o intervenţie chirurgicală nu suferă este absolut necesară, şi asta cât mai curând.
"Italienii vor să-l nenorocească de tot pe Mutu! Îl plătesc să joace şi îl forţează. Cartilajul începe să se macine. Dacă se rupe de tot, o să joace două meciuri, iar următoarele trei o să stea pe bară. Cu Austria nu putea să joace, în mod sigur. Mutu ştie că trebuie să se opereze. L-am sfătuit să intre la cuţit”, a explicat Pompiliu Popescu în EVZ.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com