S-a operat şi stă o lună pe bară!


Atacantul Fiorentinei şi al naţionalei, Adrian Mutu (30 de ani), a suferit ieri o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng, din cauza unei leziuni a ligamentului extern.
Mutu a avut nevoie de o operaţie la genunchiul stâng, cel care i-a dat multe bătăi de cap în acest sezon şi l-a împiedicat să evolueze în meciul naţionalei cu Austria. În urma artroscopiei efectuate ieri-dimineaţă, la clinica Vila Stuart din Roma, s-a descoperit că decarul Fiorentinei are o leziune la meniscul extern al genunchiului stâng. Imediat, “Briliantul” a fost supus unei operaţii, care a fost efectuată de celebrul chirurg Pierpaolo Mariani, medicul care l-a operat, printre alţii, şi pe Francesco Totti. Intervenţia a durat aproximativ o jumătate de oră, iar internaţionalul român va avea nevoie de cel puţin o lună de repaus.
«Am dureri, iau analgezice»
Mutu va rata partidele cu Cagliari, Udinese, Roma şi Torino, cel mai devreme urmând să revină la meciul cu Catania de pe 10 mai. “Până la urmă a fost leziune la menisc. Acum simt dureri, dar medicii mi-au dat nişte analgezice şi trec şi peste asta”, a declarat Adi pentru “Libertatea” imediat după intervenţia chirurgicală.


Zguduit de cutremur înainte de intervenţie
Mutu se afla de duminică dimineaţă la Roma, pentru a se pregăti de operaţie. În momentul în care, în noaptea de duminică spre luni, la ora 2.30, în Italia, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade pe scara Richter, familia Mutu era la hotel. “M-a zguduit, însă am rămas calm. Consuelo a fost mai rău, dar şi-a revenit. Ea a fost prima care s-a speriat. A trezit-o zgâlţâiala. S-a sculat şi m-a luat de mână”, a spus Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com