Mutu, topit după nepoţică!



Sosit în ţară pentru a filma un clip publicitar, atacantul român şi-a scos nepoata la restaurant.
Adrian Mutu (30 de ani) a revenit, ieri, în Bucureşti, pentru a filma un clip publicitar. “Briliantul” a petrecut două ore la restaurantul Aquarium din Capitală, alături de nepoata sa de 8 ani, Diana, şi de câţiva prieteni.
Invitat la Bucureşti pentru a filma un clip în cadrul campaniei “Lasă-ţi copilul să devină legendă”, care luptă împotriva sedentarismului şi promovează sportul în rândul tinerilor, Adrian Mutu a profitat de timpul liber dinaintea acţiunii. Atacantul Fiorentinei a fost însoţit la restaurantul Aquarium de sora sa, Laura Cordun, de fiica acesteia, Diana, de finul Alin Mihai şi de alţi trei prieteni.


A pupat-o cu foc pe obraz
“Briliantul” nu şi-a pierdut din ochi nepoata în vârstă de 8 ani, dovedind că e topit după Diana, pe care nu o mai văzuse de câteva luni. A râs cu poftă la glumele micuţei, a sărutat- o cu foc pe obraz în momentul în care au părăsit locaţia şi a dus-o în braţe până la maşină. Nepoţica s-a agăţat drăgăstoasă de gâtul unchiului şi l-a pupat de mai multe ori.


Micuţa i-a spus un banc
Adrian Mutu s-a prefăcut neştiutor atunci când Diana, fiica surorii sale, Laura (foto), l-a întrebat dacă ştie de ce se duce manualul de matematică la medic. “Habar n-am!”, a răspuns “Briliantul”, spre bucuria nepoatei sale, care abia aştepta să-i dea replica. “Pentru că are probleme!”, a spus triumfător Diana, moment în care unchiul ei şi prietenii săi au izbucnit în râs.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com