Agentul lui Mutu a rămas fără licenţă!


Agentul italian de jucători Alessandro Moggi, care îl impresariază pe atacantul Adrian Mutu, a rămas fără licenţă de impresar după ce Curtea de Justiţie a FIGC l-a găsit vinovat de încălcarea codului justiţiei sportive şi regulamentului agenţilor de jucători, informează presa italiană.
Fiul lui Luciano Moggi, fostul director general al clubului Juventus Torino, a primit o suspendare de patru ani din partea instanţei forului italian şi o amendă de 250.000 de euro.
De asemenea, Curtea de justiţe a forului italian a dictat sancţiuni pentru alţi doi agenţi, care făceau parte din compania de impresariat GEA World, Francesco Zavaglia şi Pasquale Gallo. Lui Zavagali i-a fost ridicată licenţa pentru 18 luni şi a fost amendat cu 100.000 de euro, în timp ce Gallo a fost suspendat pentru 12 luni şi penalizat cu o amendă de 50.000 de euro.
"Suspendările dictate de curtea federală lui Moggi, Gallo şi Zavaglia duc la ruperea, cu efect imediat, a rapoartelor de impresariat pe care le au cu jucătorii. Va fi interesant de observat acum încercarea altor agenţi de a obţinerea seviciile unor jucători ca Mutu, Aquilani, Liverani, Bovo sau dacă fotbaliştii în cauză îşi vor menţine încrederea în Moggi", notează site-ul calciomercato.com
Atacantul român Adrian Mutu este impresariat de Alessandro Moggi din toamna anului 2004, acesta fiind cel care a faciliat transferul internaţionalul român la Juventus în 2005.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com