Vedetele dau sfaturi copiilor


Proiectul Ministerului Tineretului şi Sportului a fost pus în practică de Amalia Năstase, soţia fostului mare jucător de tenis.
Amalia Năstase conduce proiectul
Amalia, soţia lui Ilie Năstase, e cea care se ocupă de realizarea proiectului Ministerului Tineretului şi Sportului, privind atragerea tinerilor către sport. Proiectul în sine, care este produs de către agenţia Eventures, condusă de Amalia Năstase, îi va avea ca protagonişti pe cei mai mari sportivi ai României. Este vorba despre Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Adrian Mutu, Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei şi Ivan Patzaichin.
“Prin intermediul agenţiei noastre am produs clipurile care vor fi folosite în campania Ministerului Tineretului şi Sportului. Doamna ministru Monica Iacob Ridzi s-a implicat foarte mult. Am filmat clipuri cu cele mai mari personalităţi din sport, mesajul acestora adresat tinerilor fiind acela de a face cât mai mult sport. Chiar vineri am făcut filmările cu Nadia Comăneci. Această campanie de promovare a sportului în rândul copiilor şi tinerilor va demara la începutul lunii mai”, a precizat, pentru Libertatea, Amalia Năstase, care a lucrat benevol pentru proiectul ministerului, acesta fiind sponsorizat în totalitate de BRD.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com