Adi Mutu strange bani pentru victimele cutremurului

Internationalul roman participa in aceste zile la o campanie initiata de clubul sau, AC Fiorentina, prin care se doreste adunarea unei sume de bani, dar si a unor ajutoare materiale.


Cutremurul de 6.3 grade pe scara Richter, care a avut loc duminica trecuta in regiunea italiana Abruzzo si care s-a soldat cu peste 250 de morti, l-a afectat pe fotbalistul roman Adrian Mutu. "Il Fenomeno" se afla in momentul producerii seismului la clinica din Roma, unde a fost operat de menisc la genunchiul stang, si a simtit puterea miscarii tectonice: "Dormeam. Consuelo s-a sculat prima si m-a strigat. A venit langa mine, m-a luat de mana si ne-am rugat. Era un zgomot infernal, peretii trosneau in jurul nostru, geamurile se zgaltaiau", a povestit ulterior Mutu experienta terifianta prin care a trecut alaturi de sotia sa. Acum, la aproape o saptamana de la eveniment, "Briliantul" incearca sa dea o mana de ajutor victimelor cutremurului si rudelor celor decedati. Astfel, romanul participa alaturi de coechipierii sai de la Fiorentina la o campanie umanitara prin care oficialii toscani spera sa obtina atat fonduri financiare, cat si bunuri de uz curent.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com