Fiorentina s-a impus fără probleme în faţa Romei, scor 4-1


Am urmarit cu mare interes meciul de aseara, Fiorentina - Roma, deoarece era un meci mai mult decat important pentru Fiorentina, echipa toscana trebuia sa castige pentru a mai spera la calificarea pentru un loc in Liga Campionilor. Ei bine am ramas impresionata de apetitul incredibil pentru gol a echipei la care activeaza Adrian Mutu. Scorul a fost deschis devreme de Vargas, în minutul 6, fiind singurul gol al primei reprize. Formaţia viola a intrat foarte bine în partea a doua,Gilardino majorînd scorul la numia două minute după pauză. Roma a trebuit să-şi recunoască înfrîngerea devreme, Pizzaro fiind eliminat, apoi, la numai cîteva minute, Gilardino a reuşit dubla. Gobbi a înscris şi el într-o seară perfectă pentru Fiorentina. Pentru Roma a marcat Baptista, în minutul 86 al partidei.
In urma vistorie, Fiorentina a trecut pe locul 4 cu 58 de punte cu unul mai mult decat Genoa care are insa un meci mai putin. Sa speram ca azi Bologna va putea incurca Genoa.
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com