"Este imposibil să mai continui în această situaţie"


Adrian Mutu a declarat în presa italiană că este dispus să ia o pauză, deoarece trebuie să-şi rezolve problemele cu genunchiul, din cauza cărora trece printr-o formă mai slabă, informează Fiorentina.it, transmite NewsIn.
"Este imposibil să continui în această situaţie. Acum vom vedea cu adevărat ce se întâmplă cu genunchiul stâng. Am jucat în acest sezon în meciuri în care eram 20% apt, iar durerea m-a împiedicat să evoluez aşa cum îmi doream.Vreau să îmi revin cât mai repede posibil şi să-mi ajut echipa în acest final important de campionat. Nu are sens să mai forţez, şi chiar dacă trebuie să iau o pauză, la întoarcere voi fi adevăratul Mutu", a afirmat atacantul Fiorentinei.
Jucătorul va fi supus luni unei artroscopii pentru ca echipa medicală să decidă dacă este necesară o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com