La multi ani, Consuelo!

Astazi e ziua de nastere a Consuelei Mutu. Frumoasa dominicanca implineste astazi 32 ani. Noi nu putem decat sa ii uram un calduros “La multi ani” multa sanatate si toate dorintele pe care le are sa i se implineasca. Deasemea vream sa ii multumim pentru tot ce a facut pentru Adrian.


De cand a intalnit-o pe Consuelo viata lui Adi s-a schimbat radical.Frumoasa sud-americanca a facut din Adi un alt om, asa cum probabil nici el nu credea ca poate fi. Adi a trecut peste problemele cu drogurile, a devenit unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, si-a schimbat modul de a gandii, modul de a se purta ... si toate acestea i se datoreaza in mare parte Consuelei Mutu, femeia care l-a facut devina un familist covins. Consuelo i-a daruit lui Adi doua fetite superbe, Adriana Lea si Maya Vega, si se pare ca nu se vor opri aici, cei doi isi mai doresc si alti copii.


In reallity – show-ul de anul trecut, Adi a spus ca Consuelo l-a schimbat, dar si ca el s-a schimbat pentru ea. Va puteti imagina ce calitate sufleteasca poate avea aceasta bruneta superba, de la facut pe “copilul teribil al fotbalului romanesc” sa se schimbe pentru ea.
Consuelo iese din tiparul “sotie de fotbalist”. Este frumoasa, sexy, desteapta si multe alte calitati. Tocmai datorita faptul ca nu este “ca restul” Consuelo a primit “un cadou” muncit, pe partea profesionala, aceasta este ministru pe probleme externe la Vatican.


Consuelo iti multumim ca ai aparut in viata lui Adi … toata viata sa fiti asa cum sunteti acum … fericiti.
La Multi Ani!
lee&claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com