Victor Piturca incearca sa invete!!!!


Selectionerul Romaniei a învăţat din greşelile trecutului. Selecţionerul s-a deplasat ieri la Florenţa nu doar pentru a-i monitoriza pe jucătorii susceptibili de a fi selecţionaţi pentru meciul cu Franţa, ci şi pentru a dezamorsa conflictul cu vedeta "naţionalei", Adrian Mutu.
"Tensiunile apărute după Euro 2008 între Piţurcă şi Mutu au fost dezbătute şi în cadrul ultimului Comitet Executiv al FRF. Lupescu a precizat că este vorba doar de o exagerare a presei. Iar Mutu a dezminţit că n-ar vrea să mai vină la lot cît timp este Piţurcă selecţioner"

SCÎNTEIA CONFLICTULUI
Plecarea în SUA
Tensiunile dintre Piţurcă şi Mutu s-au amplificat după Euro 2008. Selecţionerul a declarat că regretă faptul că l-a lăsat pe "tricolor", înaintea turneului final, să plece în SUA pentru a asista la naşterea fetiţei sale, Maya. "Briliantul" a reacţionat nervos, pe blog: "Cei care au vorbit despre faptul că nu trebuia să plec în SUA, să asist la naşterea fetiţei mele Maya şi să fiu alături de soţia mea, ori au înnebunit şi nu-şi mai dau seama despre ce vorbesc, ori nu îi interesează pentru că nu este vorba de ei, ci de familia mea. Naşterea unui copil este un moment unic şi pentru nimic în lume nu aş fi pierdut aceste clipe. Pentru mine familia e mai importantă decît fotbalul! Stop!". Apele s-au învolburat şi mai mult după apariţia zvonului potrivit căruia Mutu ar fi dat de înţeles că n-ar mai vrea să lucreze cu Piţurcă.
Dezmintirea ultimului conflict
Victor Piturca:
"M-a deranjat că Mutu a reacţionat prea tîrziu la zvonul potrivit căruia n-ar mai vrea să vină la lot. Reacţia lui trebuia să apară foarte repede"

Adrian Mutu:
"Nu am spus nimănui că mă retrag şi nici nu am această intenţie. Nu există nici un conflict între mine şi selectioner
sursa


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com