Adrian Mutu:"Ce inseamna nationala pentru mine"!!!!


Ma bucur enorm ca Mutu a scris despre acest subiect pe site-ul sau personal (adrianmutu.com)

Nu stiu ce inseamna pentru altii echipa nationala, dar pot sa spun ce reprezinta pentru un fotbalist ...
Atunci cand incepem sa jucam fotbal, nationala devine practic visul tuturor copiilor, dorinta de a imbraca tricoul acela galben purtat de-a lungul anilor, cu onoare, de multi jucatori importanti din istoria fotbalistica a Romaniei.

Imi aduc aminte cu ce emotie asteptam meciurile nationalei si cu cata admiratie urmaream driblingurile lui Hagi, Ilie Dumitrescu sau Sabau. Scriu despre ei pentru ca am crescut cu aceasta generatie si erau idolii mei

Stiu la ce va ganditi si imi pare rau, poate la fel si voua, pentru ca din cauza anumitor persoane atmosfera din fotbalul romanesc s-a racit. Aruncam jigniri unii asupra celorlalti fara sa ne gandim ca altii ne folosesc
Eu cred ca echipa nationala merita mai mult respect. Atunci cand imbraci tricoul galben, visul tuturor copiilor care joaca fotbal, fie ca il porti pe teren, in parcuri, in cantonament sau fie ca faci parte din delegatia nationalei, TREBUIE sa ai respect pentru echipa nationala. Asa, la urma urmei, te respecti pe tine, dar si sangele care iti curge in vene.

Adrian

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com