Suporteri....necivilizati!!!

As fii preferat sa nu dau stirea asta , chiar nu-mi face placere sa spun ca romanii tot nu s-au schimbat.Ma refer la cei 2000 de " suporteri"ai Stelei.
Pur si simplu sunt niste nesimtiti.La fiecare atingere de balon a lui Mutu , ei il huiduiau, fluierau, si pe deasupra au scris un mesaj jignitor la adresa atacantului roman -„Mutu, urmăreşte linia albă!”
Dar oare ce au rezolvat cu chestia asta??? Mintea lor de gaina doar la atat se poate rezuma??? Dar de ce ma mir, cand acei suporteri l-au injurat pe Mutu cand imbraca tricoul nationalei.
Ei atat stiu sa zica"Mutu-drogatul", dar cand a dat goluri pentru nationala, atunci Mutu era slavit.De ce uitam asa repede faptele bune , iar greselile lui din trecut pe care le regreta foarte mult i le amintim de fiecare data cand prindem ocazia????
Pai merita el asa ceva???
Nu am nimic cu cei din Bucuresti dar poate acest exemplu care o sa-l dau ii va durea.Cand Mutu a venit la Timisoara cu Juventus si a dat gol , chiar a fost aplaudat de catre galeria timisoareana, iar in Ghencea a fost huiduit in timpul unui meci al nationalei.
Halal suporteri stelisti!!
Mai aveti de invatat ca sa ajungeti la nivelul Banatului
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com