Ujfalusi are încredere în Mutu

Fostul căpitan al Fiorentinei Thomas Ujfalusi consideră că gruparea viola nu ar mai trebui să facă nici un transfer dacă Adrian Mutu va fi apt din punct de vedere medical în debutul stagiunii viitoare şi spune că starul român poate fi cheia unui nou sezon de succes pentru echipa lui Prandelli.


"Echipa are deja o structură şi e una foarte bună! Sînt convins că revenirea lui Mutu după accidentare poate să reprezinte un argument foarte important în favoarea Fiorentinei.Chiar dacă a fost nevoit să stea mult timp în afara terenului, Adi a înscris 13 goluri în 19 jocuri din Serie A, iar 2009-2010 poate fi din nou sezonul lui Mutu! Formează unul dintre cele mai bune cupluri de atac din Italia alături de Gilardino şi am mare încredere în el. Viola nu mai are nevoie de nici un jucător dacă ei doi sînt în formă!", a spus Ujfalusi, transferat vara trecută de Atletico Madrid din postura de jucător liber.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com