Adi Mutu l-a "combinat" pe Tanase in cantonament

Atacantul Fiorentinei i-a promis lui Cristi Tanase ca-l va duce in Italia in aceasta vara, conditia fiind sa semneze un contract de reprezentare cu unul dintre apropiatii sai.

In lipsa lui Adrian Mutu de la echipa nationala Cristi Tanase va purta tricoul cu numarul 10 si totodata responsabilitatea pe care ti-o da acest numar. Inainte de a fi convocat la lot fotbalistul lui FC Arges a fost implicat intr-un scandal cu impresarul sau, Aurel Marinescu, pe care l-a acuzat ca i-a falsificat semnatura pentru a-l reprezenta inca doi ani, desi contractul intre ei expira in aceasta vara. In spatele acestei dispute se pare ca se afla Adrian Mutu.

"Briliantul" l-a sunat pe Tanase chiar in timp ce acesta se afla in cantonamentul echipei nationale si l-a sfatuit in problema cu impresarul. In discutia avuta Adi i-a promis protejatului sau ca il va transfera la un club din Italia. Vazand potentialul lui Cristi, care este anuntat titular cert in meciul de astazi, Mutu a luat legatura imediat cu apropiati de-ai sai din tara, carora le-a spus ca nu-l pot rata pe acest jucator. Cum Ana Maria Prodan, colaboratoarea sa traditionala, este cu mainile legate, fiind presedinte de club, starul Fiorentinei a vorbit cu Darius Gheara. Nepotul nasului sau, Nicu Gheara, devenit de putin timp impresar, urmeaza sa semneze un contract de reprezentare cu Cristi Tanase. Adrian Mutu a vorbit deja si cu bunul sau prieten Alessandro Moggi, unul dintre cei mai cunoscuti procuratori din Peninsula, si se pare ca Tanase va juca in Serie A cat de curand, chiar daca Gigi Becali pare dispus sa-l cumpere cu un milion de euro.
"Cristi nu va juca nici la Steaua, nici la Dinamo, vreau sa-l transfer direct la o echipa din strainatate." Cristina Tanase, mama fotbalistului
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com