Ce rau e sa fi un RATAT ... se explica ... lucreaza la ATAC

In dimineata asta in "marele" ziar ATAC a aparut o stire mai mult decat tampita. Se vede de la o posta ca oamenii aia nu au ce scrie ... dar chiar sa scrii stiri de acum 5 ani?? Ii recomenad persoanei care a scris articolul (care nici macar nu a avut bunul simt sa semneze ce a scris) sa se lase de meserie!!! Presa are nevoie de adevarati jurnalisti. Nu de specimene de genul acela.


Ei bine ... Monica Dascalu a iesit cea mai frumoasa prezentatoare de stiri in urma unui sandaj. (Oare chiar asa e?). Pana aici, totul Ok. Incercand sa o prezinte pe Monica, trepadusii astia de la Atac scriu despre O BARFA de acum 5 ani, care il are in prim plan pe Adrian Mutu (normal ... ca doar el vinde). In urma cu muuuuult timp, ziarele din Romania au scris ca la nunta unui prieten de-al sau, Adrian Mutu s-ar fi sarutat cu Monica Dascalu. Amandoi AU NEGAT aceasta stire. Bine ... ca azi "ziaristi" de la Atac scriu ca Mutu a dat 15.000 de dolari ca sa o vada ... sunt tampenii mai rar intalnite. Caraghiosii astia de Atac, fac insa o gafa de proportii. Ei se intreaba "ironici": "Consuelo, ce zice?". Pai mai ... ziaristi de 2 bani, cand a aparut stirea asta voi nu ati auzit de Consuelo!!! Halal "ziaristi" ... sau mai bine zis ... ASA NU.
Cand zitesc astefel de articole ma apuca rasul, dar nu pot sa nu ma inervez. Mi se pare de un neprofesionalism iesit din comun, sa reiei stiri dupa 5 ani.
Daca vreti sa cititi ce magarie au scris "ziaristii" de la Atac dati Click Aici.
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com