Mutu vinde Mamaia pe Miami

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, nici nu vrea sa auda de statiunea Mamaia. Desi edilul Constantei a reusit sa mute in statiunea Mamaia, lumea buna din Bucuresti, care pana mai acum ocupa 100% locurile de cazare din Neptun, pe atacantul Romaniei nu a reusit sa-l convinga. Se pare ca Adi Mutu are gusturi mai rafinate, desi nu bagam mana in foc ca decizia ii apartine sotiei sale, frumoasa Consuelo.



Internationalul si-a petrecut vacanta de anul trecut in Statele Unite, dupa care s-a bronzat in statiunea de lux, Marina de Pietrasanta din Italia. Anul acesta, se pare ca situatia nu difera deloc, fotbalistul alegand America, in defavoarea plaiurilor natale. Dupa ce s-a distrat un pic cu prietenii in Florenta si s-a bronzat langa piscina, Adi Mutu a plecat duminica, impreuna cu familia, pe una din plajele cu nisip alb din Miami. Asa ca, din pacate, cei care vor veni anul acesta la mare nu au nicio sansa sa faca o poza cu cel mai frumos fotbalist de la noi din tara. Dar nu va faceti probleme ca se termina campionatul si va garantam ca plajele si cluburile din Mamaia vor fi ticsite cu vedete din sportul rege.
sursa: uups.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com