Mutu, în chiloţii lui Beckham

Consuelo (31 de ani) şi Adrian Mutu (30 de ani) au acordat un interviu jurnalistei americane Julia Allison. Soţia “Briliantului” s-a declarat dispusă să-l lase pe atacantul român al Fiorentinei să poarte lenjerie intimă sexy, stil Beckham, pentru a promova fotbalul în SUA.

La petrecerea care a urmat meciului caritabil organizat săptămâna trecută, la New York, de fundaţia cunoscutului baschetbalist Steve Nash, soţii Mutu au fost abordaţi de jurnalista americană Julia Allison pentru un scurt interviu. Fiind întrebată dacă ar accepta ca Adrian să poarte lenjeria intimă făcută celebră de mijlocaşul englez de la Los Angeles Galaxy, David Beckham (34 de ani), pentru a contribui la popularizarea fotbalului peste Ocean, Consuelo s-a declarat gata să facă sacrificii.


Dominicananu e geloasă
“Da, cu siguranţă, aş fi de acord”, a răspuns doamna Mutu. Soţia “Briliantului” a oferit încă o dovadă că nu e peste măsură de geloasă, atunci când a fost provocată să spună cum ar reacţiona dacă bărbatul ei ar fi asaltat de femei. “Ce-aş face? Aş fi mândră de el!”, a declarat, râzând, Consuelo, făcându-l pe Mutu să zâmbească. “Arătaţi excelent împreună”, i-a complimentat la final jurnalista americană, care la începutul interviului credea că Adrian este prietenul frumoasei dominicane, nu soţul acesteia.
Măsuraţi în timpul interviului
În timpul interviului acordat Juliei Allison, Consuelo şi Adrian Mutu au fost măsuraţi cu metrul de croitorie de un angajat al televiziunii americane. La sfârşit, acesta a exclamat, satisfăcut, că între cei doi soţi este o diferenţă de numai un inch, în favoarea “Briliantului, dorind să sugereze că cei doi se potrivesc perfect: “72 inchi şi 71 inchi. Fantastic!”. Un inch este egal cu 2,54 centimetri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com