Adi Mutu a fost eclipsat de soţia sa, Consuelo!

Doamna Mutu a arătat senzaţional, alături de fotbalistul de la Fiorentina, la petrecerea de după meciul caritabil la care cei doi au participat la New York.



Consuelo l-a încurajat de pe marginea terenului pe Adrian la jocul demonstrativ din Cartierul Chinezesc al New Yorkului.
Acolo, românul a jucat alături de vedete din NBA şi fotbalul mondial pentru strângerea de fonduri destinate fundaţiei baschetbalistului Steve Nash. Dacă Adi Mutu a atras atenţia la partidă cu fentele şi reuşitele sale cu mingea, Consuelo a fost cea care a acaparat toate privirile la “Showdown AfterParty”, dineul oferit de organizatori în cinstea participanţilor la acest eveniment.
Petrecerea s-a derulat la Hudson Terrace, un celebru club newyorkez aşezat pe acoperişul unei clădiri aflate în apropierea râului Hudson. Domna Mutu s-a prezentat excelent, demonstrând pe zi ce trece că parcă întinereşte. Poate doar celebra Eva Longoria să-i fi făcut lui Consuelo o concurenţă serioasă la apariţie, actriţa americană prezentându-se la braţul baschetbalistului Tony Parker.
O dată cu crearea unei familii frumoase, Adrian nu se mai gândeşte la titlurile bazate pe aparenţe. Refuză să-şi mai dorească să fie un sex-simbol pentru miile de femei cu ochi pentru fotbalişti.
Întrebat la show-ul din urmă cu ceva zile dacă e mai arătos ca Xabi Alonso, unul dintre cei mai doriţi jucători de către dame, Mutu s-a rezumat la a spune: “Nu-mi fac griji pentru el. Nu simt nimic în această privinţă”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com