Mutu, lăsat în ofsaid de sindicat

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori şi-a retras sprijinul în cazul litigiului cu Chelsea din cauza disensiunilor dintre avocaţi. Clubul londonez îi cere jucătorului român peste 17 milioane de euro.


„Mutu se bazează în demersul său la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport pe sprijinul sindicatului fotbaliştilor. O echipă de avocaţi ai AFAN vor colabora cu avocaţii lui Adrian Mutu pentru a anula decizia FIFA, mai ales că dosarul clubului englez are multe hibe. Acel control antidoping a clubului Chelsea s-a făcut fără autorizaţia federaţiei engleze şi a sindicatului jucătorilor englezi. Dacă procedura este încălcată, ea devine nulă de drept”, anunţa la sfârşitul anului trecut preşedintele AFAN, Dumitru Costin. Numai că înţelegerea între starul Fiorentinei şi sindicatul fotbaliştilor s-a încheiat mai repede decât era de aşteptat. „Nu mai avem cum să-l sprijinim pe Adrian Mutu. Puteam să-l ajutăm în prejudecată. Am făcut o anchetă la momentul respectiv, am angajat avocaţi, însă nu am ajuns la o înţelegere cu apărătorii săi şi am decis să-i lăsăm pe ei să-l reprezinte”, ne-a declarat Dumitru Costin. Lobby-ul făcut de sindicatul internaţional al fotbaliştilor, la care este asociată gruparea lui Costin, a contribuit decisiv la minimizarea sancţiunilor disciplinare primite de fotbalistul român după ce a fost depistat pozitiv. Reamintim că Mutu a stat pe tuşă doar şapte luni şi a plătit o amendă modică, putând să-şi relanseze cariera la Juventus.Camera pentru Rezolvarea Disputelor din cadrul FIFA a decis pe 7 mai 2008 că Mutu trebuie să plătească fostului său club, Chelsea, despăgubiri în valoare de 17.173.990 de euro pentru încălcarea contractului, iar acum internaţionalul român a cerut TAS să anuleze decizia FIFA. Răspunsul final al Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv este aşteptat luna aceasta.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com