„Mulţumim, Mutu”


Suporterii Fiorentinei au primit cu aplauze eşecul suferit pe teren propriu în ultima etapă a Serie A, în faţa lui AC Milan.
Aceasta deoarece echipa pregătită de Cesare Prandelli va merge pentru al doilea an consecutiv în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, cu mari şanse de a prinde, ca şi anul trecut, grupele. Fiorentina a terminat la egalitate de puncte, 68, cu Genoa 1893, dar a prins locul 4 datorită rezultatelor directe, victorie cu 1-0 acasă şi un foarte important 3-3 la Genova. Abia acum se vede importanţa incredibil de mare a ceea ce a reuşit să facă Mutu în acel joc. Era minutul 61 şi gazdele aveau 3-0, pregătindu-se să sărbătorească succesul. Adi a luat însă meciul pe cont propriu şi a smuls un egal ce părea imposibil. Ultima reuşită a venit chiar pe acţiunea care a premers fluierului de final, un şut superb de la marginea careului. Isteria a fost generală, gazdele mai având puţin să linşeze arbitrul, iar oaspeţii să-l sufoce pe „Il Fenomeno”. Fiorentina nu a trăit numai atunci periculos, tot Mutu marcând în minutul 93 cu Chievo, la scorul de 1-1.
Suporterii viola nu au uitat acest lucru şi au mulţumit pe diferite siteuri ale Fiorentinei celui care a avut o stagiune extrem de tensionată, cu multe şi dure contestări din partea unor suporteri şi cu patru accidentări serioase, ultima, recidiva de la genunchiul stâng, transformându-l în spectator din 26 martie până la începutul viitoarei stagiuni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com