Fanii: 'Pleacă!' Mutu: 'Rămân!'


Adrian Mutu s-a întâlnit la începutul acestei săptămâni la sediul clubului Fiorentina cu directorul sportiv Pantaleo Corvino şi cu agentul Alessandro Moggi, “Il Fenomeno” repetând faptul că doreşte să continue sub comanda lui Cesare Prandelli.Mai mult, chiar Corvino, care anul trecut a fost omul cheie în tentativa de vânzare a românului la AS Roma, a confirmat că nici gruparea viola nu vrea să se despartă de numărul său 10: “Mutu şi-a exprimat clar intenţia de a rămâne cu noi şi aceasta este şi dorinţa noastră. Sperăm să revedem la startul pregătirilor un Mutu pe deplin refăcut după cele două intervenţii chirurgicale suferite. Fiorentina se bazează pe aportul său la cote maxime, pentru că avem planuri mari, care-l includ”. Punct!

Fanii îl vor pe mai tânărul Jovetic

Surprinzător însă, deşi Adi a marcat 13 goluri în ultimul sezon de Serie A şi a întors de unul singur cu Genoa un 0-3 la 3-3, punct care avea să ducă Fiorentina în preliminariile Ligii Campionilor, o bună parte dintre tifosii viola nu sunt deloc entuziasmaţi de decizia lui Mutu de a rămâne la Florenţa pînă la expirarea contractului, în 2012. Un prim argument îl reprezintă vârsta (30 de ani), fanii văzând în Jovetic, la doar 19 ani, succesorul lui Mutu.

Sacrificat pentru binele echipei

Însă argumentul principal al dorinţei de a-l vedea dispărând pe Mutu din vestiar ţine de caracterul dificil al românului. Concret, i se reproşează că din cauza lui a plecat un atacant ca Pazzini, care a marcat pe bandă rulantă la Sampdoria, că relaţia cu unii coechipieri este proastă, că încearcă să domine vestiarul şi că Prandelli face de multe ori ce spune Mutu şi nu invers. “Eu l-aş transfera imediat, pentru a salva liniştea din vestiar”, spune un suporter pe fiorentina.it, şi sunt destui cei care-l susţin. Dacă rămâne, răsfăţatul Mutu va trebuie să devină un adevărat coleg, cooperant şi respectuos cu toţi coechipierii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com