A inceput telenovela ...

Mutu, dorit la Napoli

Mutu pare să se se despartă de Fiorentina, după ce oficialii clubului Napoli şi-au manifestat dorinţa de a-l achiziţiona pe atacantul român, anunţă ilsussidiario.net. Aceeaşi sursă notează că "Briliantul" poate fi achiziţionat contra sumei de 15 milioane de euro.


"Directorul sportiv Pantaleo Corvino ar fi dispus să-l cedeze pe Mutu pentru o sumă considerabilă, deoarece în acest moment Fiorentina nu are bani foarte mulţi pentru transferuri. Singura problemă ar fi că internaţionalul român îşi doreşte foarte mult să evolueze în Liga Campionilor", a scris sursa citată.
Presa internaţională a scris în ultima perioadă că atacantul român mai este dorit de cluburile Beşiktaş Istanbul, Bayern Munchen şi VfL Wolfsburg, dar Mutu a precizat în mai multe rânduri că îşi doreşte să rămână la Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com