«Mutu ar fi perfect în rolul lui Casanova»

Apetisanta actrita Ramona Badescu e convinsa ca "Briliantul" ar putea evolua cu succes in filme.

Stabilita de ani buni in Italia, Ramona Badescu (40 de ani) a cucerit publicul peninsular cu evolutiile sale in numeroase productii cinematografice si teatrale de succes. Frumoasa actrita stie ce roluri li s-ar potrivi internationalilor romani Adrian Mutu si Cristi Chivu.


Ramona Bădescu nu a ezitat nici o clipă când a fost rugată să nominalizeze rolurile care li s-ar potrivi ca o mănuşă celor două superstaruri ale naţionalei României, Cristi Chivu (28 de ani) şi Adrian Mutu (30 de ani).


Adi debordează de sex-appeal
Lucrurile se simplifică atunci când vine vorba de Mutu. “Adrian este un veritabil star, aici, în Italia. Este un bărbat care debordează de sex-appeal şi pare născut pentru a juca rolul unui cuceritor celebru, cum a fost Casanova. Eu chiar cred că atât Mutu, cât şi Chivu s-ar descurca fără prea multe probleme pe platourile de filmare”, a continuat frumoasa Ramona Bădescu despre atacantul Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com